Schooi mee en win leuke prijzen!

De Week van de Schooiers

Hulphond Nederland bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar en daarom gaan we het dit jaar anders* doen; we gaan volledig online schooien en iedereen kan meedoen!

De Week van de Schooiers komt er weer aan: vanaf aanstaande maandag 17 t/m 23 juni gaan we hopelijk, ook samen met jou, zoveel mogelijk geld bij elkaar schooien voor de opleiding van nog meer hulphonden.

Alle kleine beetjes helpen

De gedachte achter deze speciale editie van De Week van de Schooiers is dat je met heel veel mensen samen, en heel veel kleine donaties, heel veel kunt bereiken. De figuurlijke olievlek. In de afgelopen 40 jaar zijn we uitgegroeid tot een stichting die jaarlijks zo’n 1.000 mensen helpt met de inzet van een hulphond en om dit te blijven doen is heel veel geld nodig.

Daarom vragen we dit jaar iedereen om een kleine donatie van (minimaal) € 1,-, een bedrag dat bijna iedereen wel kan missen. Natuurlijk kan men er ook voor kiezen een hoger en/of zelfgekozen bedrag te doneren. Men zegt wel eens dat je via 6 personen heel de wereld kunt bereiken, dan zou het, zeker met jouw hulp, toch mogelijk moeten zijn om heel Nederland met onze boodschap te bereiken!

En als nou eens 10% van al die mensen een donatie van € 1,- zou doen… Dan zouden we heel veel mensen, die onze hulp zo hard nodig hebben, kunnen helpen. We hopen dat jij deze gedachte samen met ons waar gaat maken.

Iedere donatie kan een staartje krijgen
Iedere donatie, hoe klein of groot ook, maakt kans op te gekke prijzen! Voorwaarde hiervoor is wel dat men een e-mailadres achterlaat, anders kan er geen contact gelegd worden met de winnaars.

Wij rekenen ook op jou!
Vanaf 17 juni vragen we jou onderstaande link naar de actiepagina in jouw netwerk te delen via WhatsApp en social media. Vraag iedereen om een kleine donatie en vooral ook het bericht te delen in hun eigen netwerk… Help ons om onze boodschap als een olievlek te verspreiden!

De Week van de Schooiers prijzen

* de Week van de Schooiers is een initiatief om geld in te zamelen voor de opleiding van meer hulphonden. De eerste editie van De Week van de Schooiers vond in 2020 plaats, tijdens de corona pandemie. Honderden honden en hun baasjes vroegen tijdens het uitlaten én online om een eenmalige gift voor het goede doel. Er werd tijdens het uitlaten gebruik gemaakt van een speciaal label met persoonlijke QR-code. Online konden de deelnemers vanuit hun persoonlijke pagina schooien via Whatsapp en social media. Met groot enthousiasme werd bij familie, vrienden, collega’s en buurtgenoten om een financiële bijdrage gevraagd voor het werk van Hulphond Nederland.

De Week van de Schooiers - logo blauw
Zoek