Zakelijk steunen

Ontdek de verschillende mogelijkheden die er zijn om ons met jouw bedrijf of instelling te steunen.

Hieronder vind je de verschillende manieren waarop je ons zakelijk kunt steunen. Aangezien de motivatie of sponsordoelstelling per organisatie verschilt, komen we graag persoonlijk met je in contact. 

Sponsor worden

Word ook sponsor van Hulphond Nederland en help ons meer mensen helpen met de inzet van een hulphond!

Je kunt met jouw organisatie verschillende doelstellingen hebben bij het steunen van een goed doel. Bij Hulphond Nederland creëren wij graag een win-winsituatie voor beide partijen. Wil je jouw organisatie onderscheiden van de concurrentie of wellicht de betrokkenheid van je medewerkers vergroten? Hulphond Nederland heeft een breed aanbod van sponsorprivileges die afhankelijk van jouw doelstelling ingezet kunnen worden.

Download onze flyer hieronder voor meer informatie of neem contact op met Vicky Velthuizen voor een persoonlijke kennismaking.

VickyVelthuizen_foto
Vicky Velthuizen
Accountmanager Fondsenwerving

v.velthuizen@hulphond.nl

Club van 500

De mooiste club van Nederland

De Club van 500 is een verzameling particulieren en bedrijven die Hulphond Nederland voor tenminste € 500,- per jaar ondersteunen. Je wordt uitgenodigd voor evenementen op bijzondere locaties en ontmoet nieuwe mensen. Bovendien ben je altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste nieuws en ontvang je jaarlijks het Hulphond Magazine. Clubleden krijgen bovendien de mogelijkheid om hun persoonlijke of zakelijke netwerk een uniek kijkje achter de schermen van het opleidingscentrum in Herpen te bieden.

Onder de leden van de Club van 500 bevinden zich ook de ambassadeurs van Hulphond Nederland: Anita Witzier, Frits Wester, Frank van den Wall Bake, Peter van Uhm, Monique Heijn, Anouk Smulders, Anky van Grunsven, Sjoerd Potters, Edith Schippers en Daan Huizing.

Je bent dus in goed gezelschap!

Aanmelden voor de Club van 500

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om direct lid te worden van de Club van 500.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vicky Velthuizen, onze accountmanager Fondsenwerving.

Adopteer je eigen pup

Helpt jouw bedrijf mij om een echte hulphond te worden?

Word jij met jouw bedrijf adoptieouder van je ‘eigen’ pup? Dan doet Hulphond Nederland er door haar doelgerichte training alles aan om deze vrolijke viervoeter tot een sterke, daadkrachtige hulphond te laten opgroeien.

Hoe werkt het?

Vanaf € 2.500,- maak jij of jouw bedrijf/instelling de volledige start van een pup mogelijk. Je ontvangt een foto en een certificaat van jouw geadopteerde pup. Vervolgens krijg je drie keer een update met foto’s om te volgen hoe het met jouw pup gaat in het eerste jaar van zijn/haar opleiding. Zodra jouw geadopteerde hulphond aan zijn/haar verantwoordelijke taak in het veld begint, ontvang je hierover verslag.

Onze sponsoren

Hoofdsponsoren

DPD Nederland en Hulphond Nederland bundelen sinds begin 2019 de krachten bij de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen met een zorgvraag. DPD Nederland levert een financiële bijdrage en organiseert enkele publiekscampagnes om aandacht te vragen voor het werk van de stichting en om inkomsten te werven. De pakketdienstverlener wil hiermee Hulphond Nederland steunen in haar ambitie om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond.

Thiemo van Spellen, CCO van DPD Nederland: “DPD stelt alles in het werk om het verzenders en ontvangers zo makkelijk mogelijk te maken. Eenmaal ons pakket afgeleverd in de juiste handen zit ons werk erop en begint het bijzondere werk van de hulphond. Samen met Hulphond Nederland gaan we ons inzetten om te zorgen dat nog meer mensen geholpen worden. De vraag naar hulphonden is immers nog altijd vele malen groter dan het aanbod.”

Over DPD
DPDgroup is de op één na grootste internationale pakketbezorger in Europa. DPDgroup combineert innovatieve technologie met lokale kennis tot een flexibele en gebruikersvriendelijke service voor zowel verzenders als shoppers. Met haar toonaangevende Predict-service zet DPDgroup een nieuwe norm voor gebruiksgemak door klanten nauw bij de bezorging van hun pakket te betrekken. Met meer dan 68.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 32.000 lokale Pickup-punten bezorgt DPDgroup elke dag 4,8 miljoen pakketten in 230 landen via haar merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT. DPDgroup is de pakketbezorger van GeoPost, die in 2017 een omzet van € 6,8 miljard noteerde. GeoPost is onderdeel van Le Groupe La Poste.

Bij Royal Canin streven we ernaar de gezondheid en het welzijn van huisdieren te verbeteren. We hebben onze diervoeding op basis van wetenschap zodanig ontwikkeld, dat we ermee tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van elk uniek huisdier. Maar we gaan verder dan dat. Wij focussen niet alleen op zorgvuldig samengestelde voeding, maar ook op het vergaren en delen van kennis met experts op het gebied van gezelschapsdieren. Onze samenwerking met stichting Hulphond Nederland is daarvan een perfect voorbeeld.

Gold sponsoren

De Stichting Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve is een initiatief van de Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie. De Koninklijke Facultatieve werd in 1874 opgericht om in ons land een vrije keuze tussen cremeren en begraven mogelijk te maken.

Als voorstander van een zo groot mogelijke keuzevrijheid vindt de Koninklijke Facultatieve dat nabestaanden ook op een begraafplaats voor alle mogelijkheden van asbestemming moeten kunnen kiezen als alternatief voor begraven. Om dát te bevorderen werden er van 1997 t/m 2004 ‘Aanmoedigingsprijzen’ uitgereikt aan begraafplaatsen die zich daarvoor inzetten. Daarmee werd de basis gelegd voor het Aanmoedigingsfonds.

Om aan de financiële ondersteuning een duidelijke structuur te bieden, is de Stichting Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve opgericht. Iedere instelling of organisatie kan om financiële ondersteuning vragen indien zij aan de vastgestelde criteria voldoen.

Het Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve heeft een groot aantal goede doelen mogen ondersteunen.

Wij geloven dat iedereen in Nederland toegang moet hebben tot het recht. En niet alleen bullebakken die denken dat ze meer recht hebben dan een ander, en dat proberen af te dwingen met een grote mond, met geld, met advocaten. Wij geloven niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten  voor iedereen.

Daarom staan onze juristen elke dag weer klaar om de juridische problemen voor onze klanten (bedrijven en particulieren) op te lossen. Meer dan 70.000 keer per jaar. En dat we dat dat goed doen, blijkt wel uit de gemiddelde klantwaardering van 8,2 die klanten ons geven nadat we een zaak voor ze hebben behandeld.

Gelijke kansen voor iedereen is wat ons bindt met Hulphond Nederland. Het is daarom fantastisch om te zien hoe een hulphond mensen weer een nieuw toekomstperspectief kan geven.

Wilt u ook dat wij voor uw rechten op komen? Vraag dan om een rechtsbijstandverzekering van ARAG bij uw verzekeringsadviseur. Of neem eens een kijkje op onze website.

Logo nationale postcode loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 148 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,3 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Hulphond Nederland en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl

De VriendenLoterij viert wat het leven mooi maakt: onze verbondenheid met anderen en met onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan 200.000 prijzen en dragen met een deel van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. Dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, bijvoorbeeld via clubs en verenigingen.

Bovendien kunnen deelnemers met hun VriendenLoterij VIP-KAART zelf bewonderen wat zij mede mogelijk maken. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 125 musea en tot 50% korting op talloze avondjes uit, van bioscoop en dans tot musical en opera. Dankzij de 1,3 miljoen deelnemers kon de VriendenLoterij over 2021 een bedrag van bijna € 134 miljoen schenken. De deelnemers steunen met minimaal 40 procent van hun lotprijs 57 culturele, meerjarige partners en ruim 3.400 goede doelen en geoormerkte partners, clubs en verenigingen. Dankzij de deelnemers schonk de VriendenLoterij in totaal al ruim € 1,9 miljard aan goede doelen.  

De VriendenLoterij is met de Nationale Postcode Loterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de loterijen in deze landen de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.vriendenloterij.nl

 

Athlon ontwikkelt innovatieve, duurzame, flexibele en (kosten)efficiënte mobiliteitsoplossingen. We zijn trotse marktleider in Nederland en bestaan al meer dan 100 jaar. Onze klanten en medewerkers zijn onze inspiratie en drijfveer. Onze ambitie? Zorgeloze en duurzame mobiliteit. Vandaag en morgen. Wij zijn, rechtstreeks of via partners, actief in meer dan 20 landen in Europa, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland. Athlon maakt deel uit van Mercedes-Benz Mobility AG. Meer informatie over ons vind je op www.athlon.nl.

Athlon – getting you there

Stichting Zabawas werd opgericht op 23 januari 2004 door de heer C.J. Zanen. De heer Zanen was bij leven directeur en later (gedelegeerd) commissaris van het gerenommeerde Nederlandse baggerbedrijf Zanen Verstoep, dat in 1988 overging in handen van Koninklijke Boskalis Westminster NV.

De heer Zanen heeft samen met zijn echtgenote mevrouw C.C. Zanen-Bakker bepaald dat hun vermogen bij overlijden ten goede zou komen aan de door hem opgerichte Stichting Zabawas (Zanen Bakker Wassenaar). De heer Zanen overleed op 28 januari 2005 en mevrouw Zanen-Bakker overleed op 7 juli 2013.

De stichting is een zogenaamde familiestichting; een niet collecterende stichting die uitkeringen doet uit een gedoneerd familievermogen. Het bestuur bestaat nog steeds voor een gedeelte uit leden die indertijd door de heer Zanen zelf zijn aangezocht.

De Stichting Zabawas heeft een fiscale rangschikking als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Tevens is de stichting lid van de Vereniging van Fondsen In Nederland (FIN). De Stichting kan geldelijke steun verlenen aan personen en/of instellingen die een algemeen belang beogen op het gebied van Cultuur, Natuur, Geneeskunde, Sport en Educatie. Het is de bedoeling dat verstrekte donaties de Nederlandse samenleving ten goede komen.

Een gezonde leefwijze vormt de basis voor een gezond lichaam met een stralende huid. Naast de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige producten van Nederlanse bodem geeft hannah voorlichting over de dagelijkse verzorging van je huid in combinatie met voeding en lifestyle. Onder het motto “Geef je huid een kans” wordt iedere dag met veel passie gewerkt aan huidverbetering door ruim 450 huidcoaches verspreid over Nederland. Dit heeft als voornaamste doel zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen. Hulp, begeleiding, coaching, passie en verbetering zijn de keywords van Hulphond Nederland en dat zijn mooie overeenkomsten met de hannah huidcoach.

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. De hannah huidcoaches weten als geen ander hoe dit te realiseren door de juiste analyse, tips en tricks om je huid een kans te geven en zelfverzekerd in je te vel zitten.

Sinds 1946 werkt ProDelta met de visie dat samenwerken vanuit een partnergedachte ondernemen succesvol maakt. ProDelta is altijd op zoek naar kansen in de markt. Kansen die vragen om innovatieve en duurzame oplossingen.

ProDelta Real Estate is als ontwikkelaar en belegger actief in logistiek en industrieel vastgoed.

ProDelta Investments is een internationaal opererende divisie die investeert en participeert in innovatieve ondernemingen.

Onder de naam Hovago Cranes is ProDelta gespecialiseerd in de internationale handel en verhuur van mobiele kranen.

Bij Bergpaviljoen Bistronomique & Bar laten we zien dat lekker uit eten niet duur hoeft te zijn. Een nieuwe bistronomische keuken waar kraakverse ingrediënten, eenvoud en verfijning zorgen voor verrassende smaaksensaties. Feel-good gastronomie zonder opsmuk in een aangename en ongedwongen sfeer. De perfecte setting om te lunchen, dineren of te borrelen, de momenten waar we naar uitkijken en van genieten.
 
Voor groepen van 6-30 personen hebben we speciale private dining ruimtes met elk een eigen sfeer; de Bibliotheek, de Tuinkamer en de Nis. Ons restaurant biedt plaats aan totaal ruim 100 gasten en ook op ons terras kunnen we meer dan 100 gasten ontvangen. Heerlijk genieten op een vrijwel volledig overdekt terras in een prachtige groene omgeving tussen de moestuin, kruidentuin en bloementuin waaruit onze koks inspiratie en ingrediënten halen voor hun gerechten.

Dioraphte steunt als vermogensfonds goede doelen in Nederland, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Zuid-Soedan en Malawi. Stichting Dioraphte is actief sinds 2002 en is in 2015 juridisch gefuseerd met Stichting Liberty, Stichting Dijkverzwaring en Stichting Continuendo MusartE Foundation. Het fonds steunt projecten op het gebied van cultureel erfgoed, podiumkunsten, sociale initiatieven en wetenschap & onderwijs.

De stichting heeft ten doel het verlenen van financiële ondersteuning aan algemeen nut beogende instellingen in binnen- en buitenland, welke uitsluitend of nagenoeg uitsluitend ten doel hebben het organiseren van projecten of activiteiten ten behoeve van:

  • kwetsbare groepen in de maatschappij;
  • onderwijs;
  • gezondheidszorg;
  • werkgelegenheid;
  • de bevordering – alsmede de uitvoering – van wetenschappelijk onderzoek;
  • Nederlands cultureel erfgoed en/of Nederlandse podiumkunsten.

Silver sponsoren

Businessclub

Andere mogelijkheden