Acties en evenementen

Kom in actie voor Hulphond Nederland. Organiseer een evenement of actie om geld in te zamelen of aandacht te vragen voor het goede doel.

Hulphond Nederland kan alle (financiële) steun vanuit vrijwilligers, donateurs en sponsoren goed gebruiken. Wil je in actie komen om de werkzaamheden van Hulphond Nederland onder de aandacht te brengen of om geld in te zamelen voor ons?

Wij denken graag met je mee! En we ondersteunen je graag, door bijvoorbeeld aandacht te besteden aan jouw actie of evenement op onze website en social media kanalen. Of door je te voorzien van achtergrondinformatie en eventuele promotiematerialen.

Actie via Helphulphond.nl

Wij bieden scholen, bedrijven, service clubs, (sport)verenigingen en particulieren met het online actieplatform helphulphond.nl een middel om eenvoudig en snel aandacht te vragen voor hun actie of evenement. Op dit platform kun je een eigen actiepagina aanmaken en deze direct promoten via social media. Iedereen die de actie wil steunen, kan online op de pagina eenvoudig een donatie doen. En jij, als actievoerder, kunt precies zien hoeveel jouw actie al heeft opgeleverd. Vragen over het actieplatform? Neem dan contact op met Milou Melis.

Wat kun je bijvoorbeeld op het actieplatform zetten?

Milou Hulphond
Milou Melis
Medewerker Fondsenwerving

0486‍ – 42 27 23
m.melis@hulphond.nl

Hulp nodig met een fondsenwervend evenement?

Wanneer je een fondsenwervend evenement vanuit jouw bedrijf of instelling wilt organiseren, denken wij graag met je mee over de invulling en uitvoering hiervan. Je kunt denken aan een relatie- of klantevenement, teambuilding-dagen en trainingen voor medewerkers. Wij kunnen ondersteuning bieden door de aanwezigheid van een cliënt met een hulphond, een gastgezin met een pup-in-opleiding, of onze directie. Bij bijzondere evenementen kan ook een beroep gedaan worden op onze ambassadeurs. Neem voor meer informatie contact op met Patricia Reijkers.

Patricia Hulphond
Patricia Reijkers
Medewerker Fondsenwerving

0486 ‍– 42 27 23
p.reijkers@hulphond.nl

Andere mogelijkheden