Nalaten

Jouw nalatenschap kan een nieuwe toekomst betekenen voor mensen met een fysieke of geestelijke hulpvraag.

Wil je Hulphond Nederland graag op een speciale manier steunen, ook als je er niet meer bent? Door Hulphond Nederland op te nemen in jouw testament, kun je een groot verschil maken in de levens van volwassenen en kinderen met een fysieke of geestelijke hulpvraag.

Wanneer je geen erfgenamen hebt en ook geen testament, gaat jouw nalatenschap naar de fiscus. Als je liever zelf wil bepalen waar jouw nalatenschap naartoe gaat, moet je dat laten vastleggen in een testament. Bij de notaris kun je al je wensen kenbaar maken en laten vastleggen. Zo weet je zeker dat jouw wensen worden nageleefd.

Laat je idealen voortleven

Al van jongs af aan zetten we ons in voor dingen die we belangrijk vinden. Door voor een ander klaar te staan, iets te geven of te doneren. Iedereen maakt zich in het leven wel eens ergens sterk voor. Maar wat als je er zelf niet meer bent?

Door na te laten aan een goed doel kun je nog één keer opkomen voor wat je belangrijk vindt en je idealen laten voortleven. Met jouw nalatenschap help je ons werk voort te zetten en kunnen wij meer mensen de helpende hand reiken.

Als goed doel met ANBI-status is Hulphond Nederland vrijgesteld van erfbelasting. Gelden die aan Hulphond Nederland (RSIN 809637741) worden nagelaten, komen dus 100% ten goede aan het werk van de stichting.

Patricia Hulphond
Patricia Reijkers
Medewerker Fondsenwerving

0486 – 42 27 23
nalaten@hulphond.nl

Wat zijn de mogelijkheden voor nalaten?

Wil je meer weten over het opnemen van Hulphond Nederland in jouw testament? Download hieronder onze brochure. Ook kun je vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur Patricia Reijkers. Zij neemt de tijd om samen jou je wensen door te spreken.

Na een gesprek met Patricia is het bovendien mogelijk om, op afspraak, ons opleidingscentrum te bezoeken. Zo kun je persoonlijk kennismaken met de stichting en met eigen ogen zien waar wij ons voor inzetten.

Andere mogelijkheden