Nalaten

Jouw nalatenschap kan een nieuwe toekomst betekenen voor mensen met een fysieke of geestelijke hulpvraag.

Wilt u Hulphond Nederland graag op een speciale manier steunen, ook als u er niet meer bent? Door Hulphond Nederland op te nemen in uw testament, kunt u een groot verschil maken in de levens van volwassenen en kinderen met een fysieke of geestelijke hulpvraag.

Wanneer u geen erfgenamen heeft en ook geen testament, gaat uw nalatenschap naar de fiscus. Als u liever zelf wilt bepalen waar uw nalatenschap naartoe gaat, moet u dat laten vastleggen in een testament. Bij de notaris kunt u al uw wensen kenbaar maken en laten vastleggen. Zo weet u zeker dat uw wensen worden nageleefd.

Laat je idealen voortleven

Al van jongs af aan zetten we ons in voor dingen die we belangrijk vinden. Door voor een ander klaar te staan, iets te geven of te doneren. Iedereen maakt zich in het leven wel eens ergens sterk voor. Maar wat als je er zelf niet meer bent?

Door na te laten aan een goed doel kunt u nog één keer opkomen voor wat je belangrijk vindt en uw idealen laten voortleven. Met uw nalatenschap helpt u ons werk voort te zetten en kunnen wij meer mensen de helpende hand reiken.

Als goed doel met ANBI-status is Hulphond Nederland vrijgesteld van erfbelasting. Gelden die aan Hulphond Nederland (RSIN 809637741) worden nagelaten, komen dus 100% ten goede aan het werk van de stichting.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het opnemen van Hulphond Nederland in uw testament? Download hieronder onze brochure. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur Patricia Reijkers. Zij neemt de tijd om samen uw wensen door te spreken.

Na een gesprek met Patricia is het bovendien mogelijk om, op afspraak, ons opleidingscentrum te bezoeken. Zo kunt u persoonlijk kennismaken met de stichting en met eigen ogen zien waar wij ons voor inzetten.

Patricia Hulphond
Patricia Reijkers
Medewerker Fondsenwerving

0486 – 42 27 23
p.reijkers@hulphond.nl

Andere mogelijkheden