Hond zoekt huis

Ben jij op zoek naar een hond en heb je interesse in de aanschaf van een van onze kanjers?

Er is heel veel voor nodig om een hulphond te kunnen worden. Een hond in opleiding wordt tijdens het gehele proces dan ook nauwlettend gevolgd. Dit start al vanaf de geboorte van de pups. In de eerste 8 weken wordt besloten of het karakter en de talenten van de pup passen bij wat er van hem gevraagd zal worden om als hulphond aan de slag te gaan. En nog veel belangrijker, of dit de pup gelukkig zal maken. Ook komt het voor dat pas tijdens de opleiding duidelijk wordt dat de hond gelukkiger zal zijn als huishond.

Momenteel voltooit gemiddeld 60% van de door ons gefokte pups de opleiding. Voor alle pups en honden die andere talenten blijken te hebben, zoeken wij een (t)huis dat past bij het karakter en de behoeften van deze honden.

Ben jij op zoek naar een maatje voor het leven?

In aanmerking voor een hond uit ons nest komen mensen en gezinnen waar geen sprake is van een fysieke of therapeutische hulpvraag. De kosten die hieraan verbonden zijn, verschillen per hond.

Ben jij op zoek naar een hond en heb je interesse in de aanschaf van een van onze kanjers? Meld je dan aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Ben je niet zelf op zoek, maar ken jij hondenliefhebbers die op zoek zijn naar een huisgenoot? Deel deze pagina dan met jouw familielid, vriend(in) of kennis!

Andere mogelijkheden