Particulier steunen

Je kunt Hulphond Nederland op uiteenlopende manieren steunen. Bijvoorbeeld door eenmalig te doneren, periodieke donaties, knuffelhulphond Flip en de organisatie van een actie of een evenement. Zelf een actie starten of evenement organiseren kan via ons online actieplatform helphulphond.nl.

Hieronder vind je de verschillende manieren waarop jij ons direct kunt helpen.

Hulphond Nederland trots op werving donateurs in eigen beheer.

Het is onze doelstelling zoveel mogelijk mensen te helpen met een hulphond. Dat is de reden waarom wij al ruim 10 jaar geleden besloten hebben het werven van donateurs in eigen beheer te doen.

Op deze manier kunnen we de kosten van het werven zo laag mogelijk houden en dragen donateurs al heel snel bij aan onze doelstelling.

De mensen die op straat donateurs werven voor Hulphond Nederland zijn in dienst van de Stichting. Natuurlijk maken wij kosten om donateurs te werven, deze mensen ontvangen immers net als al onze medewerkers een eerlijk salaris, een goede opleiding en krijgen de ruimte voor verdere ontwikkeling. Het zijn betrokken werknemers die er bewust voor hebben gekozen om zich te verbinden aan Hulphond Nederland. Samen met hen is het ons doel minimaal 1.000 mensen per jaar te kunnen helpen met de inzet van een hulphond.

Doneren schenken

Doneren

Eenmalig of periodiek

Doneer eenmalig of wordt vaste donateur en supporter!

nalaten

Nalaten

Je idealen leven voort

Steun Hulphond op een speciale manier, ook als je er niet meer bent.

Adopteer een pup

€100,-

Al vanaf €100,- word je samen met anderen pup-adoptieouder.

Schenken

Regulier of periodiek

Lever een bijdrage die ook fiscaal aantrekkelijk is.

Inzameling

Cartridges, mobiele telefoons en tablets

De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycled.

Op een andere manier bijdragen?

Bekijk alle mogelijkheden

Doneren

Overal in Nederland worden onze hulp- en therapiehonden dagelijks ingezet voor mensen met een fysieke of geestelijke hulpvraag. Dit is alleen mogelijk met jouw financiële steun. Word ook supporter van Hulphond Nederland. Via onderstaand formulier kies je zelf welk bedrag je wilt doneren en of je dat eenmalig of maandelijks wilt doen.

Als je liever zelf een bedrag overmaakt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Gelieve je donatie over te maken naar Rabobank: NL53RABO0121623424 op naam van stichting Hulphond Nederland. Let op, als je hiervoor kiest, beschikken wij niet over jouw contactgegevens en kunnen wij je dus niet op gepaste wijze bedanken.  

Andere mogelijkheden