Nanouk gaat naar Frankrijk

Voor het eerst heeft Nanouk een hele lange autoreis gemaakt. Ze gaat regelmatig met ons mee als we ergens naar toe gaan, maar nu was onze bestemming Frankrijk!

Nu weten we dat Nanouk autorijden helemaal niet erg vindt -als ze maar bij ons is- dus we waren ook niet bang voor deze reis. Het ging allemaal goed. We zijn natuurlijk wel regelmatig gestopt om even te rennen en te plassen.

Op de terugweg wilden we in Boulogne sur Mer het grootste onderwatermuseum van Europa bezoeken. Omdat Nanouk een (hulp)hond in opleiding is, is het ook belangrijk dat ze zoveel mogelijk verschillende situaties en dingen meemaakt. Nanouk heeft van dichtbij kennis kunnen maken met allerlei nieuwe dieren: haaien, krokodillen, reuze schildpadden en heel veel verschillende vissen. Ze keek ernaar, maar het was prima. Ze heeft zicht in het museum met heel veel geluiden, liften, trappen etc. keurig gedragen. Natuurlijk had ze wel veel bekijks zoals gewoonlijk.

"Omdat Nanouk een (hulp)hond in opleiding is, is het ook belangrijk dat ze zoveel mogelijk verschillende situaties en dingen meemaakt."

Toen we thuis kwamen, was er bij ons Kermis. Natuurlijk zijn we daar ook even met Nanouk naartoe geweest. We vonden het leuk om ’s avonds te gaan, omdat dat met de vele lichtjes toch een echte kermisbeleving geeft. We merkten dat ze nog niet zo onder de indruk was van de omgeving. Toen zijn we nog even bewust naar de botsauto’s gelopen, waar veel lawaai was. Ze deed het echt super goed!

Het was bij ons wel de maand van de tripjes: zo zijn we óók in Middelburg met een trammetje langs alle bezienswaardigheden gereden die de stad biedt. In het trammetje reed ook een Husky mee. Ze vonden elkaar wel erg aardig!

Als gastgezin voor Nanouk proberen we steeds nieuwe situaties en plekken te zoeken waar ze nog niet is geweest. Zoals een museum, onze dokterspraktijk en samen met onze familie is ze mee geweest naar het bowlen. Op die manier leert ze van alles kennen en kan ze straks écht goed als een hulphond aan de slag. Wat zijn we trots op haar, ze doet het super goed!

Poedel hond met mevrouw in een aquarium

Meer lezen? Bekijk onze andere blogs!

Wil je meer leren over wat we doen bij Hulphond Nederland? Met onze blogs blijf je op de hoogte over alles wat speelt bij Hulphond Nederland, delen we graag onze tips & tricks die je zelf ook kunt toepassen én krijg je een kijkje achter de schermen. Bekijk hier alle blogs!