Particulier steunen

Je kunt Hulphond Nederland op uiteenlopende manieren steunen. Bijvoorbeeld met een eenmalige donatie, periodieke donaties, knuffelhulphond Flip en de organisatie van een actie of een evenement. Zelf een actie starten of evenement organiseren kan via ons online actieplatform helphulphond.nl.

Hieronder vind je de verschillende manieren waarop jij ons direct kunt helpen.

Hulphond Nederland trots op werving donateurs in eigen beheer.

Het is onze doelstelling zoveel mogelijk mensen te helpen met een hulphond. Dat is de reden waarom wij al ruim 10 jaar geleden besloten hebben het werven van donateurs in eigen beheer te doen.

Op deze manier kunnen we de kosten van het werven zo laag mogelijk houden en dragen donateurs al heel snel bij aan onze doelstelling.

De mensen die op straat donateurs werven voor Hulphond Nederland zijn in dienst van de Stichting. Natuurlijk maken wij kosten om donateurs te werven, deze mensen ontvangen immers net als al onze medewerkers een eerlijk salaris, een goede opleiding en krijgen de ruimte voor verdere ontwikkeling. Het zijn betrokken werknemers die er bewust voor hebben gekozen om zich te verbinden aan Hulphond Nederland. Samen met hen is het ons doel minimaal 1.000 mensen per jaar te kunnen helpen met de inzet van een hulphond.

[doneren_met_mollie]

Doneren

Overal in Nederland worden onze hulp- en therapiehonden dagelijks ingezet voor mensen met een fysieke beperking of therapeutische hulpvraag. Dit is alleen mogelijk dankzij de financiële steun van onze donateurs. Wordt u ook supporter van Hulphond Nederland? Via het onderstaande formulier kun je een eenmalige donatie overmaken of je aanmelden als vaste donateur. Je kiest zelf welk bedrag je wilt doneren.

Andere mogelijkheden