Athlon breidt partnership uit met Hulphond Nederland

30/01

Athlon, al 9 jaar een trouwe partner van Hulphond Nederland, heeft vandaag de samenwerking met opnieuw 3 jaar verlengd. Als onderdeel van de verlenging zal de autoleasemaatschappij nadrukkelijker invulling geven aan haar rol als mobiliteitsprovider voor de stichting. Dit betekent dat Athlon, naast een jaarlijkse financiële bijdrage, de stichting gaat helpen om haar mobiliteitsbehoefte efficiënter en milieuvriendelijker in te vullen. Met deze steun levert Athlon als sponsor een belangrijke bijdrage aan de ambitie van Hulphond Nederland om jaarlijks meer dan 1000 mensen te helpen met de inzet van een hulphond.

“Onze gedeelde doelstelling om mensen optimaal mobiel te maken en te houden, blijft een ijzersterke verbinding tussen onze organisaties”, aldus Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland. “Daarnaast zijn wij Athlon en haar medewerkers enorm dankbaar voor meer dan een decennium aan steun waardoor wij honderden mensen een nieuw perspectief hebben kunnen geven.”

“Wij geloven in de ambitie van Hulphond Nederland. Niet voor niets steunt Athlon al jaren het werk van de stichting”, aldus Niels van den Hoogen, commercieel directeur Athlon Nederland. “We zijn er trots op dat Hulphond Nederland hiermee meer mensen een nieuw perspectief kan bieden. Net als de stichting staan wij voor het mobiel houden van Nederland. Vanuit deze gedeelde doelstelling is het voor ons een logische keuze onze steun aan Hulphond Nederland te verlengen.”

Over Athlon

Athlon Nederland is marktleider op het gebied van operationele autoleasing- en mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf ontwikkelt al meer dan 100 jaar innovatieve, duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor zakelijke mobiliteit. Athlon maakt het mogelijk dat haar klanten zich zorgeloos kunnen verplaatsen door het bieden van geïntegreerde en duurzame oplossingen voor wagenpark en mobiliteit. Athlon wil de grenzen opzoeken en de weg vrijmaken zodat klanten kunnen genieten van een mobiel leven. Het bedrijf is, rechtstreeks of via partners, actief in meer dan 20 landen in Europa en Noord-Amerika, met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland. Athlon maakt deel uit van Daimler AG en wordt beheerd door Daimler Mobility AG. Meer informatie over Athlon vindt u op de website www.athlon.com.

Fotobijschrift: Niels van den Hoogen (links), commercieel directeur van Athlon Nederland, en Rudolph Strickwold (rechts), directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland, ondertekenen verlenging samenwerking

Ook interessant