Het online schooien personaliseren

Met deze tips en tricks maak jij er een nog groter succes van!

Jouw persoonlijke dashboard

Na jouw aanmelding heb je een e-mail gekregen om een wachtwoord in te stellen. Hiermee krijg je toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Dit ziet eruit als op onderstaande foto:

Op deze hoofdpagina krijg je direct jouw schooioverzicht te zien. Hier zie je hoeveel je hebt opgehaald, welk percentage van het door jouw gestelde doel is behaald, hoeveel donaties je hebt opgehaald en wat het gemiddelde donatiebedrag is.

Je kunt op elk gewenst moment terug naar deze pagina komen door op het huisje links in het menu te klikken.

Bovenaan de pagina zie je het volgende icoon:  Als je hier op klikt word je doorgestuurd naar jouw actiepagina op helphulphond.nl.

Mijn pagina

Links in het menu ziet je verschillende kopjes. De eerste is ‘Mijn pagina’, als je hier op klikt kun je je motivatietekst aanpassen, foto’s en video’s toevoegen of een blog schrijven over jouw ervaring tijdens het schooien. Mocht je bedrijven of merken vinden die je willen sponsoren tijdens de Week van de Schooiers dan kun je daar logo’s van toe voegen.

Jouw motivatie

Om jouw motivatie te veranderen klik je op ‘Motivatie’. Je komt dan op de onderstaande pagina. Hier kun je de paginatitel en de omschrijving (de reden waarom je meedoet) de gehele periode veranderen.

Foto’s of video’s toevoegen

Tijdens het aanmelden heb je foto’s of video’s toe kunnen voegen. Natuurlijk kan het zijn dat je tijdens het schooien nieuwe foto’s/video’s maakt die je ook wil delen op jouw pagina. Als je links in het menu onder ‘Mijn pagina’ klikt op ‘foto’s en video’s’ kom je op de onderstaande pagina waar je dit kunt doen. Om foto’s toe te voegen klik op ‘afbeelding toevoegen’, voor video’s klik op ‘video toevoegen’.

Sponsorlogo’s

Sponsorlogo’s toevoegen werkt hetzelfde als foto’s en video’s toevoegen, alleen ga je dan naar de pagina ‘Sponsorlogo’s’:

Blog

Het laatste wat je aan jouw pagina kunt toevoegen is een blog. Ga via ‘Mijn pagina’ naar het kopje ‘Blog’. Hier klik je op “blogbericht toevoegen”. Nu kom je in onderstaand scherm terecht.

Op deze pagina kun je jouw blog een titel geven, de tekst bewerken en opmaken. Ook is het mogelijk om een foto of video toe te voegen. Sla hiervoor eerst het bericht op en voeg deze daarna toe.