Meest klantvriendelijke zorgverzekeraar is ook meest klantgericht

16/05

Hulphond Nederland feliciteert DSW Zorgverzekeraar met het behalen van de tweede plek op de ranglijst van meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland.

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, het is niet hetzelfde. Het eerste heeft te maken met de manier waarop je klanten te woord staat, is praktisch van aard en doorgaans reactief. Klantgerichtheid daarentegen is strategisch en proactief en overstijgt het individuele klantbelang. Als organisatie ben je klantgericht wanneer je de behoeften, wensen en verwachtingen van jouw klanten weet te vertalen naar jouw product of dienstverlening.

Uit onafhankelijk onderzoek door MarketResponse onder Nederlandse consumenten is DSW Zorgverzekeraar aangemerkt als de enige klantvriendelijke zorgverzekeraar op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. DSW Zorgverzekeraar is tot op heden ook de enige zorgverzekeraar die met ons Domingo House, de therapietak van Hulphond Nederland, een overeenkomst voor de behandeling en vergoeding voor volwassenen met een trauma heeft gesloten. Als zorgverlener strijden wij al jaren met de zorgverzekeraars om onze therapie voor volwassenen vergoed te krijgen voor onze cliënten. Een systemische, ervaringsgerichte therapie waarin, door gediplomeerde therapeuten en waar nodig, gebruik gemaakt wordt van dieren ter ondersteuning. Een innovatieve vorm van therapie die van de gebaande paden afwijkt en daarmee erg succesvol is. DSW Zorgverzekeraar omarmt onze innovatie in de zorg waarvoor wij hen danken!
Nu felicitaties aan DSW Zorgverzekeraar voor haar erkenning als de meest klantvriendelijke én meest klantgerichte zorgverzekeraar.

Klik hier voor het artikel.

Ook interessant