Split-a-Gift

Split-A-Gift is het eerste online platform in Europa waar cadeaus op een simpele en veilige manier kunnen worden gedeeld met goede doelen.

Ook Hulphond Nederland is aangesloten bij Split-A-Gift. Het biedt de oplossing op de vaak gestelde vraag bij verjaardagen, jubilea of andere feestelijkheden “Waarmee kunnen wij je blij maken?”. Met dit platform ligt het antwoord voor de hand: “Help mij een goed doel te steunen.” Je krijgt én iets voor jezelf én de kans je blijdschap door te geven. Daarbij kunt u zelf bepalen hoeveel je wilt delen en naar welk goed doel het gaat.

Je creëert vervolgens gemakkelijk een persoonlijke eventpagina. Daarna kies je Hulphond Nederland als goed doel, bepaal je welk percentage van jouw cadeau je wilt afstaan en deel je dit met je familie en/of vrienden. 

Split-A-Gift is een leuke manier om kinderen te leren delen, goede doelen op een veilige manier te steunen. Daarnaast maakt het geven en ontvangen bijzonder. Onze ambassadeurs vertellen in onderstaande films waarom zij enthousiast zijn over Split-A-Gift.

Split-A-Gift: Op bezoek bij Anita Witzier

Video afspelen

Split-A-Gift: Op bezoek bij Anouk Smulders

Video afspelen

Split-A-Gift: Op bezoek bij Anky van Grunsven

Video afspelen

Andere mogelijkheden