Het online schooien

Met deze tips en tricks maak jij er een nog groter succes van!

Jouw persoonlijke pagina

Na jouw aanmelding is jouw persoonlijke actiepagina op helphulphond.nl direct online. Deze pagina is openbaar en daarmee zichtbaar voor iedereen die wil doneren. Op 6 juni ontvang je een sms en een e-mail met een link naar jouw persoonlijke opbrengsten pagina. Hierin staat ook een link naar jouw online pagina.

Op het eerste gedeelte van de pagina zie je boven de afbeelding hoelang het nog duurt tot de Week van de Schooiers start en tijdens de week hoe lang hij nog duurt.

Rechts van de afbeelding staat het bedrag dat je tot op dat moment hebt opgehaald, het door jouzelf bepaalde streefbedrag en welke percentage daarvan al bereikt is. 

Als je wat verder naar beneden scrolt zie je de volgende onderdelen op de pagina.

Info

Onder het kopje ‘Info’ staan verschillende logo’s en symbolen die verwijzen naar allerlei mogelijkheden om jouw persoonlijke actie te delen . De logo’s/symbolen van links naar rechts:

Facebook: als je op het facebook-logo klikt word je doorgestuurd naar jouw facebookpagina (het kan zijn dat je eerst nog moet inloggen) en kun je de pagina delen. Het bericht kun je aanpassen als je wilt.

Twitter: als je op het twitter-logo klikt word je doorgestuurd naar jouw twitter overzicht (het kan zijn dat je eerst nog moet inloggen) en kun je de pagina delen. Het bericht kun je zelf nog aanpassen.

Whatsapp: als je op het whatsapp-logo klikt word je doorgestuurd naar web-whatsapp (computer/laptop) of naar de whatsapp app (mobiel). Op de computer/laptop kan het zijn dat je nog moet inloggen, volg hiervoor de stappen die whatsapp aangeeft. Eenmaal ‘binnen’ kun je kiezen met welke contacten je de pagina wil delen. Het bericht kun je zelf nog aanpassen.

LinkedIn: als je op het LinkedIn-logo klikt word je doorgestuurd naar jouw persoonlijke overzicht (het kan zijn dat je eerst nog moet inloggen) en kun je de pagina delen. Het bericht kun jij zelf nog aanpassen.

E-mail: als je op het e-mail symbool klikt wordt er een nieuwe e-mail geopend met daarin de link naar jouw pagina. Deze e-mail kun je zelf nog aanpassen voordat jij deze verstuurt.

Embedden: dit symbool geeft jou de HTML code van jouw pagina. Deze kun je  op je eigen website plaatsen.

QR-code: als je op dit symbool klikt wordt er een QR-code aangemaakt. Mensen die deze QR-code scannen worden meteen doorgestuurd naar jouw actiepagina en kunnen daar doneren. Je kunt deze QR-code bijvoorbeeld op een poster gebruiken.

: na het klikken op dit symbool kunnen mensen zich aanmelden om op de hoogte te blijven van jouw actiepagina. Zij krijgen dan een e-mail als er een bericht wordt geplaatst.

Maak een poster

We bieden je de mogelijkheid om een poster te maken om jouw actie te promoten. Vul alle vakjes in en klik op ‘Maak jouw poster’. Ook hier kun je een leuke afbeelding aan toevoegen.

Tip: voeg hier de QR-code toe die naar jouw pagina leidt, of de QR-code waarmee mensen direct kunnen doneren.

Download sponsorformulier

Deze pagina is niet van toepassing voor de Week van de Schooiers.

Hopelijk hebben we een en ander kunnen verduidelijken. Heb je echter toch nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Startscherm Schooiers
Startscherm Schooiers 2